Regel het treinverkeer in tijdelijk gratis Paper Train HD

In Paper Train HD reguleer je het treinverkeer door te bepalen wanneer treinen moeten stoppen of wisselen zodat ze niet met andere botsen. De game voor de iPad is tijdelijk gratis.

Paper Train HD voor de iPadOp iPadclub hebben we al eens over Paper Train HD geschreven. Dat is een vanuit top-down perspectief bekeken spelletje, waarin je treinen langs elkaar moet laten rijden over elkaar kruisende sporen. Het is nu tijdelijk voor niets uit de App Store te downloaden. Soms kan je treinen stilzetten, een andere keer moet je een wissel omzetten om een trein niet te laten botsen. Er zijn vier niveau’s waarin het verschil oploopt van kinderlijk eenvoudig naar praktisch onmogelijk.

Paper Train HD bevat 30 classic levels en nog eens 15 aanvullende levels in een ‘level pack’. Er is ook een walktrough beschikbaar voor de eerste zeven klassieke levels op het hoogste snelheidsniveau. Het spel ziet eruit als een schets, heeft ontspannen achtergrondmuziek en biedt genoeg uitdaging voor een middag of avondje.

Downloaden: Paper Train HD (tijdelijk gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 14:43
Categorie Games
Onderwerp trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.