Essent E-thermostaat: verwarming op afstand bedienen met je iPhone

Essent heeft de E-thermostaat-app uitgebracht, een app waarmee je vanaf de iPhone je thermostaat kunt bedienen. De app werkt ook buitenshuis, zodat je overal de temperatuur thuis kunt aanpassen.

essent-logoEnergieleverancier Essent heeft een E-thermostaat-app voor de iPhone uitgebracht. Hiermee kun je vanaf je iPhone de temperatuur in huis regelen. Handig is dat je hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Heb je de deur achter je dichtgetrokken en kom je er pas in de auto achter dat de verwarming nog aanstaat, dan kun je op afstand de temperatuur omlaag zetten. Je kunt ook meteen zien hoe warm het thuis is. Een dergelijke app is bijvoorbeeld handig voor mensen die op onregelmatige tijden thuiskomen, want je kunt een halfuur voor thuiskomt al de ‘kachel opstoken’.


De app werkt natuurlijk ook wanneer je thuis op de bank zit en even geen zin hebt om op te staan en naar de thermostaat te lopen. Volgens Essent kun je euro’s besparen op je energierekening als je de app gebruikt. Je moet klant van Essent zijn en de juiste apparatuur in huis hebben om de app te kunnen gebruiken.

Essent maakt al de Verbruiksmanager-app voor iPhone en iPad, die de afgelopen tijd regelmatig in reclamespotjes te zien is.

Downloaden: Essent E-thermostaat

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.