Reclamefolder: bladeren door winkelaanbiedingen op je iPhone

Reclamefolder is een nieuwe Nederlandse app waarmee je de reclamefolders van tientallen winkels kunt bekijken. Reclamefolder is universeel en ook op de iPhone te gebruiken.

reclamefolder iphoneEen paar dagen geleden op iPadclub over JaFolders, een nieuwe Nederlandse app waarmee je reclamefolders van tientallen winkelketens op je iPad kunt lezen. Maar er is nu een tweede aanbieder van een soortgelijke reclamefolder-app, die ook geschikt is voor de iPhone. De app heet ‘Reclamefolder’ en is een initiatief van de Nederlandse website Reclamefolder.nl. Via deze website kon je al de meest recente reclamefolders en winkelaanbiedingen via de browser bekijken. De iPhone-app maakt ze ook onderweg toegankelijk.

Stel je gaat naar de Media Markt om een nieuwe stofzuiger te kopen. Maar eigenlijk maakt het je niet zoveel uit welk merk het is, als er maar een krachtige motor in zit. Je kan dan meteen even kijken of soortgelijke winkels zoals BCC, Expert of Scheer & Foppen niet toevallig een stofzuiger in de aanbieding hebben, met dezelfde specificaties maar een veel lagere prijs. Het komt ook van pas als je bij bouwmarkten bent, want de folders van Praxis, Formido, Gamma, Doeland, Hubo én Karwei zijn allemaal aanwezig. Daarnaast zitten er een hoop folders in die gewoon leuk zijn om door te bladeren en die je misschien liever niet door je huis ziet slingeren, zoals die van Bruna of Blokker. Alle reclametroep kan uit je lectuurbak weg en het is nog beter voor het milieu ook.

Je krijgt elke week een seintje wanneer er nieuwe folders beschikbaar zijn. De app bevat altijd de meest actuele folders. Je kunt de folders per categorie of per winkel bekijken of bladeren door de folders van winkels bij jou in de buurt.

Downloaden: Reclamefolder (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2011, 22:13
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen aanbieding, kopen, reclame, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.