Reclamefolders op de iPad met nieuwe app Reclamefolder

Reclamefolder is een nieuwe universele app voor iPhone en iPad waarmee je reclamefolders op je iOS-apparaat kunt bekijken. Wekelijks komen er weer nieuwe folders bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reclamefolderEen paar dagen geleden schreven we over JaFolders, een app waarmee je reclamefolders van tientallen Nederlandse winkelketens op je iPad kunt lezen. Maar er is nog een andere aanbieder van reclamefolders, met de logische naam ‘Reclamefolder’. Hierin vind je diverse reclamefolders van bedrijven als Bruna, BCC, Gamma, Blokker, Kruidvat, Marskramer, The Phone House en zelfs wat minder bekendere zoals Bon A Parte, Multimate en Bever Zwerfsport. Je krijgt elke week een seintje zodra de nieuwste folders beschikbaar zijn. Dat scheelt een hoop papier in de brievenbus en is dus een stuk milieuvriendelijker.

De applicatie is een initiatief van Reclamefolder.nl, een grote Nederlandse website waar je al op de desktop de online reclamefolders en winkelaanbiedingen kon doorbladeren. Het verschil met JaFolders is dat het hier om een universele app gaat, die ook op de iPhoen te gebruiken is. Oude folders slingeren niet meer rond, want de app bevat altijd de nieuwste folders. Je kunt de folders per categorie of per winkel bekijken of bladeren door de folders van winkels bij jou in de buurt.

Downloaden: Reclamefolder (gratis – universeel)
Tipgever: Thomas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2011, 21:55
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.