Real Racing voor iPhone is 48 uur lang afgeprijsd

Real Racing is momenteel met korting verkrijgbaar, zowel de originele game als deel 2. In beide games moet je met meerdere auto's op verschillende tracks gaan racen.

real racing iphoneFlight Control en Real Racing zijn uitgegroeid tot ‘klassiekers’ op de iPhone: ze zijn al behoorlijke tijd in de App Store aanwezig en ze zijn beide uitgegroeid tot favorieten in hun eigen genre. Flight Control zorgde zelfs voor een compleet nieuw spelgenre in de App Store: lijnentrekgames. Ontwikkelaar Firemint heeft het kortingsgeweld van de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag afgewacht en komt nu met een 48 uur durende kortingsactie. Daarbij kun je tussen de 30 en 80 procent korting krijgen op de games in de Real Racing-serie. Bij Flight Control is alleen de iPad-versie in de aanbieding, aangezien de iPhone-versie niet goedkoper kan, zonder ‘m gratis weg te geven.

Real Racing is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Real Racing met 48 auto’s die je kunt unlocken en 12 unieke tracks en z’n opvolger Real Racing 2 met 30 gelicenseerde auto’s en 15 veschillende tracks. Je kunt in meerdere varianten gaan racen, van een snelle Quick Race tot een uitgebreide Career Mode. Je kunt daarbij de auto aanpassen aan jouw stijl, waarbij je zelfs een foto uit je camerarol als bekleding van je auto kunt gebruiken. De apps hebben ondersteuning voor Game Center.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2011, 11:53
Categorie Games
Onderwerpen firemint, korting, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.