Real Racing 3 versie 1.5: nieuwe Ferrari’s en replay-functie

Real Racing 3 voor iPhone en iPad heeft nu een cinematische replay-functie, drie nieuwe Ferrari's waaronder de Enzo en meer.

Real Racing 3 iOS racegameHerhalingen zien van je races. Vanaf de eerste 3D-racegames in de speelhal was het al een verplicht nummer, maar in Real Racing 3 schitterde de mogelijkheid door afwezigheid. Dat is nu veranderd door een update. Real Racing 3 versie 1.5 voor iPhone en iPad laat je je races terugkijken vanuit verschillende camerastandpunten, waarbij de camera allerlei hoeken inneemt die tijdens de race zelf totaal onspeelbaar zouden zijn. Het ziet er indrukwekkend uit.

Je hebt ook drie nieuwe auto’s onder je kont in Real Racing 3, waaronder de roemruchte Enzo Ferrari waar er maar een paar van zijn gemaakt en je eerst door de keuring van Ferrari moet voordat je de auto mocht kopen. In het echt dan: in het spel moet je vooral heel veel geld bij elkaar sprokkelen om erin te rijden. Andere nieuwe bolides zijn de Ferrari 458 Spider en de Ferrari 599 GTO. Het Italiaanse merk is dus nog beter vertegenwoordigd in de game dan na de eerste Ferrari-update die daarnaast ook ploegleden introduceerde.

Real Racing 3 Ferrari screenshot

Het geld verdienen voor een Ferrari kan bijvoorbeeld met de nieuwe wekelijkse tijdrittoernooien in de game. Als je tot de wereldtop behoort in de tijdelijk beschikbare uitdagingen mag je een flinke stapel in-game geld en goud tegemoet zien. Verder zijn er 4 nieuwe evenementseries in het spel, wat samen weer goed is voor 100 nieuwe evenementen. Inmiddels kan je in Real Racing 3 het gas intrappen bij meer dan 1000 evenementen in totaal.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 4+, OS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2013, 14:15
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.