Real Racing 3: realistische racegame op iPad uitgekomen

Real Racing 3 is uitgekomen op iPad en iPhone en is gratis te downloaden, in ruil voor reparatiekosten van je auto's. We hebben ook een video.

Real Racing 3 start gridHet langverwachte derde deel van de realistische racegame-serie Real Racing is uitgebracht op de iPad en iPhone. Real Racing 3 heeft een opvallende swing gemaakt van betaald spel naar een freemium-spel dat je gratis kan downloaden. Volgens ontwikkelaar FireMonkeys kan je de racegame uitspelen zonder er een cent voor te betalen, maar je dient wel rekening te houden met het repareren en het onderhoud van je auto’s. Dat kost tijd of, als je haast hebt, echt geld.

Op zustersite iPhoneclub.nl hebben we een uitgebreide impressie van Real Racing 3 en gaan we diep in op het nieuwe verdienmodel, het racen en andere aspecten van het spel.

Real Racing 3 zou aanvankelijk morgenochtend in Nederland uitkomen, maar is nu al te downloaden. Helaas geeft dat bij sommige gebruikers nog wel problemen. Als het downloaden niet lukt vanavond, moet het morgenochtend in ieder geval probleemloos gaan.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, iPhone 4+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2013, 21:06
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.