Microsoft brengt SharePoint Newsfeed uit voor iPhone en iPad

De nieuwe Microsoft-app SharePoint Newsfeed laat je activiteit op SharePoint bekijken alsof je op Facebook zit.

Sharepoint newsfeedMicrosoft heeft een iPhone-app uitgebracht voor bedrijfsnetwek SharePoint waarin je de daarbij behorende newsfeed kunt bekijken. Binnen SharePoint Newsfeed kun je alle activiteiten zien binnen een bedrijf waar je deel van uitmaakt, in een tijdlijn vergelijkbaar met de feed op Facebook. Je kunt vanuit de app nieuwe berichten plaatsen, anderen mentionen, hashtags gebruiken en afbeeldingen uploaden.

Niet ieder bedrijf dat gebruikmaakt van SharePoint kan de nieuwe app benutten: je hebt minstens de 2013-versie van het bedrijfsnetwerk nodig om met de nieuwe app in te loggen. Daarnaast heb je ook minstens iOS 6 op je iPhone, iPad of iPod touch nodig.

De app maakt gebruik van het bekende platte ontwerp dat je ook terugziet in Microsoft’s andere apps en Windows Phone. Bovenin het scherm staan de tijdlijnen waar je tussen kunt wisselen, waar je overheen kunt vegen om meer opties te onthullen. Bij ieder bericht in je tijdlijn wordt het aantal likes en reacties getoond. De app is gratis te downloaden.

Downloaden: SharePoint Newsfeed (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2013, 21:24
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp sharepoint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.