Real Racing 3 krijgt update met Ferrari en ploegleden

Real Racing 3 voor iPhone en iPad laat je nu rijden in drie auto's van Ferrari, onder andere op het nieuwe circuit van Catalunya.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Real Racing 3 iPhone iPad headerHet steigerende Italiaanse paard doet zijn intrede in Real Racing 3. De populaire gratis racegame van EA is voorzien van de aangekondigde update met verschillende Ferrari’s. Als je de bolides van het roemruchte merk vrijspeelt door flink te sparen of met in-app aankopen, kruip je achter het stuur van de Ferrari FF, 458 Italia en de F12berlinetta die wordt aangedreven door een sterke V12 motor. De nieuwe update introduceert ook een nieuw circuit.

Niet in Italië, maar in Spanje. Het circuit van Catalonië laat zich onder andere in de nieuwe uitdagingen speciaal voor de Ferrari’s berijden. Het nieuwe circuit gaat ook hand in hand met nieuwe tijdghostrit-uitdagingen, waarin je racet tegen vrienden en de ‘allerbesten’ om je eigen tijd op een circuit te verbeteren.

Real Racing 3 Ferrari-update iPad iPhoneInhoudelijk is de ploeg wellicht de grootste verandering aan Real Racing 3. Je investeert nu in ploegleden in je raceteam die zich op den duur kunnen uitbetalen. Ze zorgen namelijk voor bonussen in geld, roem en onderhoud. Het had helemaal bij de game gepast om je echte vrienden aan te kunnen nemen in een soort racegroep, maar dat is helaas niet aan de orde. Je legt in-app geld neer voor computerpersonages die je daarna van de bonussen verzekeren. Hoe beter de bonus, hoe duurder de persoon. Na de update wordt je begroet door de manager die alvast aan je team verbonden is.

Real Racing 3 heeft verder de kunstmatige intelligentie van de computerracers onder handen genomen, waarbij eens temeer duidelijk wordt dat het multiplayer-aspect van het spel verwaarloosbaar is: je racet tegen de tijden van vrienden, niet de vrienden zelf. De verbeteringen in intelligentie moeten ervoor zorgen dat er minder wordt gebotst aan het begin van een race. Daarnaast staan ronde- en sectortijden nu in beeld zodat je die direct kan vergelijken. Ten slotte kan je de race-interface van de game aanpassen.

Zin om volledig uit de bocht te vliegen met racegames vandaag? Gameloft biedt het spectaculaire Asphalt 8: Airborne vandaag gratis aan en gisteravond kwam CSR Classics uit, het vervolg van het populaire CSR Racing met prachtig nagemaakte auto’s.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 4+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2013, 12:16
Categorie Games
Onderwerpen ferrari, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.