Mens Erger Je Niet voor iPad en iPhone: Mr Ludo

Mr Ludo is een erg leuke Mens Erger Je Niet voor iPad en iPhone. Je downloadt het spel gratis en speelt tegen de computer of online.

Mr Ludo Mens Erger Je Niet op strand iPadMens Erger Je Niet is zo oud als de weg naar Rome maar kan nog steeds mee. Dat laat het nieuwe iPad– en iPhone-spel Mr Ludo wel zien. Het bordspelletje waarin 2 tot 4 spelers zo snel mogelijk hun pionnetjes naar de eindstreep moeten dobbelen en daarbij elkaar van het bord kunnen gooien, is erg leuk aangekleed in Mr Ludo. Je kan het spel in een paar oefenrondes tegen de computer spelen, maar het is vooral de bedoeling dat je online met vrienden of onbekenden speelt.

Mens Erger Je Niet menu iPadJe kan het op twee manieren online spelen. Als je inlogt met Facebook ziet de app wie je vrienden op het netwerk zijn en kan je daar tegen spelen. Je kan dan ook praten met gesproken berichten: de applicatie wil graag toegang tot de microfoon van de iPad of iPhone. Je kan er ook voor kiezen niet met Facebook in te loggen, maar dan ben je ‘veroordeeld’ tot spelletjes tegen onbekende tegenstanders. Spelen tegen de computer dient vooral als oefening. Je kan vijf verschillende potjes doen.

Mr Ludo is gratis te downloaden en te spelen, maar er zit wel een addertje onder het gras. Tegen de computer speel je namelijk met bonen. Je ‘koopt’ als het ware potjes met je voorraad bonen en spaart ze er weer bij door potjes te winnen en door op het speelbord op de bonenvakjes terecht te komen. Ten slotte krijg je bonen door andere spelers van het bord te dobbelen. Online zijn de bonen vervangen door munten. De inzet per spelletje verschilt en bepaalt ook de prijzenpot als je wint. Het minimum van een potje is echter 25 en daar kan je snel doorheen zijn: je begint maar met 120 munten. Als je even geen potjes wint, gaat het rap.

Mens Erger Je Niet iPhone lava

Die aanpak van Mr Ludo is niet erg vriendelijk natuurlijk, maar toch is het spel de moeite van het downloaden waard voor liefhebbers van bordspelletjes en in het bijzonder Mens Erger Je Niet. Mr Ludo is erg leuk aangekleed met speelborden in de ruimte, in een kantooromgeving, op een strand en meer. De pionnetjes zijn mannetjes die af en toe neuriën en ook de andere geluidseffecten en muziek zijn leuk en verzorgd.

Downloaden: Mr Ludo (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2013, 12:05
Categorieën Games, Kinderen
Onderwerp bordspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.