Real Racing 3 krijgt muscle cars van Dodge en Shelby

Een nieuwe update voor Real Racing 3 voegt muscle cars, een nieuw cloudsysteem voor savegames en een hoop technische verbeteringen toe.

Real Racing 3 iconElectronic Arts lijkt te hebben geanticipeerd op de komst van Asphalt 8: Airborne. Op het moment dat de nieuwe Gameloft-racer in de App Store verscheen kwam er namelijk ook een uitgebreide update voor Real Racing 3 uit, met klassieke auto’s van Dodge en Shelby, nieuwe evenementen en de nodige technische verbeteringen. De game is bovendien voorzien van een nieuw app-icoon, met daarin één van de nieuw toegevoegde auto’s.

Dodge en Shelby hebben de nodige V8 muscle cars voor Real Racing 3 geleverd, afkomstig uit de jaren ’60 en ’70. Uiteraard moet je de nieuwe auto’s wel eerst vrijspelen voordat je er mee aan de slag mag.

Een nieuwe cloudopslag-knop in het instellingenmenu van Real Racing 3 maakt het makkelijker om savegames te synchroniseren tussen meerdere iDevices. De knoppen ‘Uploaden naar cloud’ en ‘Laden van cloud’ laten je namelijk met de hand savegames laden, waardoor je conflicten veroorzaakt door een geautomatiseerd laadsysteem kunt voorkomen. Ook nieuw zijn knoppen waarmee je kunt inloggen op Facebook, Twitter en Google+. Iedere login geeft je vijf gratis munten waarmee je auto’s sneller kunt repareren.

Muscle Cars Real Racing 3

Verdere veranderingen in de game vonden vooral plaats onder de motorkap. Verbeterde moeilijkheidsinstellingen moeten ervoor zorgen dat de game zich makkelijk aanpast aan jouw rijvaardigheid, de auto’s rijden realistischer door de spelwereld en de camera is lichtelijk aangepast.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, in-app aankopen, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 9:40
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.