Asphalt 8: Airborne: stunten in nieuwe Gameloft-racegame voor iOS

Gameloft heeft vandaag de racegame Asphalt 8: Airborne uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Asphalt 8Gameloft heeft vannacht Asphalt 8: Airborne uitgebracht in de App Store. Dit nieuwe deel in de racegamereeks biedt 47 auto’s, waarvan het merendeel niet in eerdere Asphalt-games zat, en een speciaal springsysteem waardoor het mogelijk is om met je auto door de lucht te zweven. Benader een springplank vanaf de juiste hoek en je maakt bijvoorbeeld een kurkentrekker, met als gevolg extra punten op de teller.

Dat Asphalt 8 er visueel zeer indrukwekkend uitziet zagen we in juli voor het eerst, toen Gameloft een trailer voor de game uitbracht. Er werd toen beloofd dat Asphalt 8 zeer binnenkort in de App Store zou staan, maar uiteindelijk liet het spel toch dik drie weken op zich wachten.

Aspahlt 8 multiplayer

Gameloft lijkt zich goed bewust van hoe Asphalt 8: Airborne zich kan onderscheiden van concurrent Real Racing 3. Want hoewel de game een multiplayermodus heeft waarin je tegen de scores van vrienden kunt racen, net als de asynchrone spelmodus van de nieuwste Real Racing, bevat de game ook nog steeds een traditonele multiplayeroptie. Hiermee kun je tegen zeven andere spelers racen die tegelijkertijd online zijn.

Asphalt 8 heeft een prijskaartje, maar na aanschaf zitten er ook in-app aankopen in de game. Ditzelfde verdienmodel was te vinden in Asphalt 7: Heat. En hoewel we die game prima konden spelen zonder ooit een in-app aankoop te maken, weten we nog niet met zekerheid of dat bij Asphalt 8 ook het geval is.

Downloaden: Asphalt 8: Airborne (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 7:38
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.