Real Racing 2 krijgt split-screen multiplayer voor HDTV

Real Racing 2 is de eerste iOS-game die als split-screen game op de iPhone te spelen is. Je kunt daarbij met meerdere mensen op een groot scherm tegen elkaar racen.

real-racing-party-modeGamesontwikkelaar Firemint heeft een update van Real Racing 2 uitgebracht, die in twee aparte versies voor iPhone en iPad bestaat. Deze update maakt optimaal gebruik van de A5-processor in de iPad 2 en komende iPhone 4S. Belangrijkste nieuwe functies: split-screen multiplayer en een party mode. Je kunt straks met vier mensen tegelijk via AirPlay tegen elkaar racen op de iPhone 4S. Daarbij wordt een ondersteuning van 720p ondersteund. Het gaat om lokale multiplayer met een split-screen, zodat je de verrichtingen van meerdere spelers kunt zien. In Real Racing 2 zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd voor de snelste iOS-apparaten.

firemint-real-racing-2Zo is het mogelijk schermvullend zonder storende randen te racen op de iPhone 4S en iPad 2. Met Party Play kun je met twee tot vier mensen tegelijk spelen in een hoge resolutie. Je ziet daarbij real-time schaduwen en reflecties van het auto-interieur. Zeker bij het bekijken op een HDTV moet dat er spectaculair uitzien. Je hebt daarbij de kaarten en statistieken op je iPhone of iPad, terwijl het spelletje zelf op de televisie te zien is. Real Racing 2 is te koop voor €3,99. De HD-versie voor de iPad kost €5,49.

Real Racing 2 is ook op oudere iPhones en iPads te gebruiken, maar de nieuwe functies werken alleen op de iPad 2 en iPhone 4S, omdat een A5-processor is vereist.

Downloaden: Real Racing 2 (€3,99)
Ook verkrijgbaar: Real Racing 2 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 9:33
Categorie Games
Onderwerpen firemint, game, iPhone 4s, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.