Real Racing 2 bevat nieuwe split-screen party-mode voor iPad 2

Firemint heeft een nieuwe versie van Real Racing 2 uitgebracht. Deze bevat een party mode zodat je met meerdere mensen op een HD-scherm tegen elkaar kunt racen.

real-racing-party-modeGamesontwikkelaar Firemint heeft een nieuwe versie van Real Racing 2 uitgebracht. Deze maakt optimaal gebruik van de A5-processor in de iPad 2 en komende iPhone 4S. Belangrijkste nieuwe functies: split-screen multiplayer en een party mode. Je kunt straks met vier mensen tegelijk via AirPlay tegen elkaar racen op de iPhone 4S. Daarbij zie je de beelden in de resolutie van 720p op je HDTV. De split-screenfunctie toont de verrichtingen van meerdere spelers op het scherm. Op de iPhone of iPad kun je statistieken en kaarten zien.

Het gaat om lokale multiplayer, via AirPlay. Je moet dus allemaal in dezelfde kamer zitten. Een andere verbetering is dat je schermvullend zonder storende randen kunt racen op de iPhone 4S en iPad 2. Je ziet daarbij real-time schaduwen en reflecties van het auto-interieur. Zeker bij het bekijken op een HDTV moet dat er spectaculair uitzien. Real Racing 2 is ook op oudere iPhones en iPads te gebruiken, maar de nieuwe functies werken alleen op de iPad 2 en iPhone 4S, omdat een A5-processor is vereist.

Downloaden: Real Racing 2 HD (€5,49)
Ook verkrijgbaar: Real Racing 2 (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 9:35
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.