Real Racing 2 HD met 1080p video-out nu te downloaden

Real Racing 2 HD is na de update van vandaag te spelen in 1080p op een televisie die dat ondersteunt. Je hebt er wel een iPad 2, Apples Digital AV Adapter en een HDMI-kabel voor nodig.

Real Racing 2 HD 1080p op iPad 2De vorige maand aangekondigde optie om Real Racing 2 HD met behulp van de Apple Digital AV Adapter en een HDMI-kabel te spelen in 1080p-resolutie op een HDTV, is nu verwerkt in een gratis update voor het racespel. De kabel verandert de resolutie van de game, 1024×768 op de iPad, naar 1920×1080 pixels op de televisie. Zo heb je de race-actie vanaf de iPad 2 in Full HD op het huiskamerscherm. Bij iPadclub.nl beschouwen we Real Racing 2 als een van de beste spellen op de iPad.


Al eerder was er een trailer uitgegeven door ontwikkelaar Firemint die laat zien hoe Real Racing 2 HD er op een televisie uitziet. Tijdens het racen neemt de iPad zelf de rol aan als hulpscherm, waarop onder andere de vorm van het circuit wordt getoond.

Het is belangrijk om op te merken dat het spel op een iPad 2 wordt gespeeld in de video. Real Racing 2 is visueel geoptimaliseerd voor de nieuwste generatie iPads. Op de originele iPad is de resolutie in ieder geval niet 1080p en ook fungeert de iPad dan niét als hulpscherm tijdens de race. In de nieuwste update zijn verder de tracks Alkeisha Island en San Arcana visueel aangepast op de iPad 2 en er zijn enkele bugfixes doorgevoerd.

Downloaden: Real Racing 2 HD (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.