Readlines: bijzondere RSS-lezer voor je iPhone

Maak van je gedockte iPhone een handige RSS-lezer met Readlines voor de iPhone. Deze eenvoudige RSS-lezer is gekoppeld aan Google Reader.
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

Icon ReadlinesRSS-lezers zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Een veel geprezen RSS-lezer is Reeder, die zowel voor de iPhone als Mac verkrijgbaar is. Reeder is echter meer een iPhone-app voor de diehard nieuwsjunkie, die veel onderweg is en graag door al zijn nieuws scrollt. Zit je meer thuis of op kantoor achter een bureau en heb je je iPhone in een dock? Dan is Readlines misschien wat voor jou.

Readlines is een minimalistische RSS-lezer, die synchroniseert met een Google Reader-account. De app verandert het scherm van je gedockte iPhone in een willekeurige stroom van berichten uit je Google Reader en werkt hetzelfde als de Twitter-app Trickle. Ideaal voor mensen die geen tijd hebben om constant door hun RSS-feeds te ploegen.

Wanneer je op een nieuwsitem klikt, opent het artikel in Safari en kan je op je PC/Mac het hele artikel lezen. Verder kan je instellen dat je RSS-feeds periodiek worden gerefresht, zodat de headlines altijd up-to-date zijn. Verder is er de mogelijkheid om een lichte achtergrond met zwarte letters en een donkere achtergrond met witte letters te kiezen. Readlines is een universele app, dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Readlines (€0.79)

Readlines: witte achtergrondReadlines: zwarte achtergrond

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2011, 23:23
Categorie Nieuws
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.