Thuisbezorgd.NL krijgt update met Food Tracker

Thuisbezorgd.NL heeft een update uitgebracht van de iPhone-applicatie. Deze toont voortaan bij restaurants die dat ondersteunen een food tracker.

food tracker thuisbezorgdDe iPhone-applicatie van Thuisbezorgd.NL heeft een update gekregen, met een handige nieuwe optie. Je krijgt voortaan push notificaties via de Food Tracker, zodat je precies weet wanneer je bestelling klaar is en wanneer de bezorger voor de deur staat. Met de iPhone-app kun je eten bestellen bij meer dan 6.000 bezorgrestaurants in Nederland, Duitsland, Engeland en België. De app heeft in de update een nieuwe layout en huisstijl gekregen, met ondersteuning voor het Retina Display op de iPhone 4.

Nieuw is ook, dat je vanuit de app op restaurantnaam en productnaam kunt zoeken, bijvoorbeeld ‘sushi’ of ‘pizza’. In de menukaart kun je voortaan sneller een categorie selecteren. Met deze app kun je alle denkbare maaltijden bestellen, van shoarma tot spare-ribs. Je kijkt met de locatiebepaling van de iPhone welke restaurants in de omgeving zijn en bestelt daarna meteen vanuit de app. Gebruikers van Thuisbezorgd.NL hebben een beoordeling achtergelaten, zodat je weet wat je kunt verwachten.

De Food Tracker werkt niet bij alle restaurants, maar alleen bij locaties waar achter de naam de aanduiding ‘food tracker’ staat.

Downloaden: Thuisbezorgd.NL (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2011, 19:57
Categorie Lifestyle
Onderwerpen restaurant, thuisbezorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.