Read It Later 2.2: betere performance en nieuwe mogelijkheden om te delen

Read It Later heeft een update gekregen naar 2.2 met verbeterde performance en nieuwe mogelijkheden om artikelen te delen met sociale netwerken.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Read It LaterEr is een update verschenen voor Read It Later, de dienst om artikelen die je op het internet vindt op te slaan voor toekomstig gebruik. Read It Later 2.2, die afgelopen nacht in de App Store verscheen, focust zich voornamelijk op de performance: de applicatie zou volgens de release notes nog sneller moeten zijn, met name wanneer de gebruiker iOS 4 heeft geïnstalleerd.

Andere verbeteringen betreffen verbeterde mogelijkheden om artikelen te delen met Delicious, Facebook, Google Reader en Twitter. Ook zijn er twee nieuwe diensten toegevoegd: Pinboard en Tumblr. Voor iPhone 4-gebruikers heeft de ontwikkelaar ondersteuning toegevoegd voor het retina-beeldscherm. Daarnaast zijn er de nodige bugfixes gedaan en heeft de iPad-versie eveneens een update gekregen.

Afgelopen weekend werd deze zelfde update nog door Apple afgekeurd, om een nogal verwarrend reden: de applicatie mag geen registratie vereisen voordat de gebruiker toegang heeft tot applicatiefuncties en -content, aldus Apple in zijn verklaring. Read It Later-ontwikkelaar Nate Weiner ging verhaal halen bij Apple en diende de update tevens opnieuw in. Vooralsnog heeft hij geen reactie gehad van Apple, maar de applicatie is alsnog goedgekeurd. Het lijkt erop dat het afwijzen van de applicatie op een misverstand heeft berust.

Downloaden:
Read It Later Free
Read It Later Pro (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.