Rabo Bankieren: snel reisverzekering afsluiten in iPhone-app

Rabo Bankieren voor iPhone en iPad laat je vanaf nu ook een kortlopende reisverzekering ter plekke afsluiten.

Rabo Bankieren iPhone iPad 3.3De iPhone- en iPad-app Rabo Bankieren is voorzien van een update die het mogelijk maakt om een reisverzekering af te sluiten in de applicatie. De nieuwe functie is te vinden op de Service-pagina van de app. Het gaat om een Kortlopende Reisverzekering die wordt afgesloten bij bankpartner Interpolis. De functie bespaart je de website bezoeken, een telefoontje plegen of de bank bezoeken. Omdat het om een Kortlopende Reisverzekering gaat, voer je meteen een begin- en einddatum van je vakantie of reis in.

Rabo Bankieren service reisverzekering iPhoneJe geeft ook aan of je in Europa of wereldwijd op reis gaat en kan anderen toevoegen die je eveneens wilt verzekeren. Onhandig is dat je bij het invoeren van de datum gebruikt maakt van het normale toetsenbord om de dag, maand en jaar in te vullen. Het numerieke toetsenbord of de datumkiezer die door Apple zelf worden geleverd, werken een stuk handiger.

Voordat je de reisverzekering aanvraagt, kan je op een introductiepagina lezen wat de voorwaarden van de verzekering zijn. Zo lees je waarvoor standaard verzekerd bent, aanvullend voor verzekert en wanneer je niet verzekerd bent. Alle pagina’s hebben een overzichtelijke uitleg met bulletpoints. Als je langer dan drie weken op reis gaat, nadrukkelijk gaat sporten of aanvullende medische kosten moet maken, kan je niet bij de functie in de app terecht. De kosten verschillen per periode, gebied en aantal personen.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2013, 12:09
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen rabobank, zorgverzekering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.