Rabo Bankieren op iPhone en iPad kan nu betalen via iDeal

Rabo Bankieren op iPhone en iPad laat je nu betalingen verwerken via iDeal, zonder dat je daarvoor de Random Reader nodig hebt.

Rabo Bankieren betalen met iDeal iPhoneDe mobiel bankieren-app van de Rabobank voor iPhone en iPad maakt het vanaf nu mogelijk om te betalen via iDeal in de app. De nieuwe functie is meteen vrijgegeven in de applicatie, zonder dat je daarvoor de app hoeft te updaten. Vorige week kondigde Rabobank de functie al aan. Dat gebeurde in de recente update waardoor je ook kan betalen zonder de Random Reader. Ook de iDeal-betalingen kan je voltrekken zonder tussenkomst van het apparaatje.

Rabobank maakt de nieuwe functie bekend in een nieuwsbericht op haar website. Ze stelt dat de functie vanaf vandaag beschikbaar is voor iPhone en Android. Als je op een website aangeeft dat je wil betalen via iDeal, kan je nu worden doorgestuurd naar de Rabobank-app waarin je de betaling afhandelt.

Je kan betalen zonder Random Reader tot een bedrag van 250 euro, maar dan moet je wel eerst die limiet hebben ingesteld in de Rabo Bankieren iPhone-app. Als je meer dan het maximale bedrag van 250 euro per week wil overmaken via de applicatie, heb je alsnog de Random Reader nodig.

De mobiele betalingsapp van ING wordt binnenkort ook voorzien van de iDeal-betalingsfunctie, laat de bank aan iCulture weten. In oktober verschijnt de update daarvoor.

Screenshot: @Mounaimmm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2013, 12:08
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ideal, mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.