QuickOffice voor iPad kan nu revisies en annotaties aan

QuickOffice Pro HD is een app voor mensen die Microsoft Office op hun iPad willen gebruiken. De app heeft een handige functie erbij gekregen: het volgen van wijzigingen (revisies) en commentaren (annotaties) in .doc en .docx documenten. Met QuickOffice kun je Office-documenten op de iPad bekijken en bewerken. Met de nieuwe functie wordt het mogelijk […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

quickoffice pro hdQuickOffice Pro HD is een app voor mensen die Microsoft Office op hun iPad willen gebruiken. De app heeft een handige functie erbij gekregen: het volgen van wijzigingen (revisies) en commentaren (annotaties) in .doc en .docx documenten. Met QuickOffice kun je Office-documenten op de iPad bekijken en bewerken. Met de nieuwe functie wordt het mogelijk om met meerdere mensen aan een document te werken en meteen te zien waar de wijzigingen zijn aangebracht. Dat is handig voor boekauteurs en andere schrijvers of mensen die samen aan een contract, projectplan of offerte moeten werken.

Met Office2 HD kon je al langer revisies bijhouden. QuickOffice heeft echter een duidelijker interface en is makkelijker in gebruik. Bovendien zitten in deze update nog meer handige functies, zoals een spellingscontrole, woordenboek en aanpassingen voor iOS 6. Wie zich liever beperkt tot Apple’s kantoorsoftware kan natuurlijk ook de losse Pages-app aanschaffen en is daarmee ook nog een stuk goedkoper uit. QuickOffice bevat echter alle drie componenten: ondersteuning voor Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Downloaden: QuickOffice Pro HD (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2012, 20:42
Categorie Zakelijk
Onderwerpen kantoor, office, quickoffice

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.