Brewster: nieuwe adresboek-app nu ook in Nederland en België

Brewster is een nieuwe contactenapp voor de iPhone, die informatie uit meerdere sociale netwerken samenvoegt. Daardoor is de informatie completer.

iphone brewster appBrewster is een nieuwe adresboek-app die tot voor kort alleen in de Amerikaanse App Store te downloaden was. Nu is de app ook in Europese App Stores te vinden, waaronder die in Nederland en België. Bovendien heeft Brewster net een update uitgebracht, zodat we meteen kunnen meeprofiteren van de nieuwe functies. De gratis app is gefaseerd uitgebracht om te zorgen dat Brewster de toestroom van nieuwe gebruikers aankon. Brewster heeft als uitgangspunt dat alle contactinformatie van sociale netwerken bij elkaar wordt geveegd, zodat de informatie zo compleet mogelijk is. Je kiest zelf welke informatie je wilt laten toevoegen.

Brewster laat daarna een algoritme los op de data om de verbindingen tussen alle personen te ontdekken. Je kunt vervolgens mensen terugvinden op basis van naam of foto, maar ook op locatie of interesse. Je moet bijvoorbeeld naar Rotterdam en hebt zin om met iemand af te spreken, dan laat Brewster zien welke vrienden er wonen. Of je gaat op vakantie en zoekt een vriend die op jouw hond kan passen, dan zoek je naar vrienden die van honden houden.

Brewster maakte aanvankelijk een wat moeilijke start door, omdat gebruikers meer contactinformatie van anderen te zien kregen, dan de bedoeling was. Sinds dat probleem is opgelost kreeg Brewster in de Amerikaanse pers lovende recensies en is meer gedownload dan de ontwikkelaar aanvankelijk had verwacht.

Downloaden: Brewster (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2012, 18:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen adresboek, contacten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.