Qik Video Connect Plus voor iPhone deze week gratis te downloaden

Quick Video Connect Plus is momenteel gratis verkrijgbaar in de App Store. Met deze app kun je live videobeelden streamen en voorzien van 7 effectfilters.

qik videoDe app Qik Video Connect Plus is sinds een paar maanden eigendom van Skype. Met Qik kun je videochatten maar ook videobeelden live uitzenden, wanneer je iets interessants ziet. Wie bezig wil gaan met realtime videofilmen op de iPhone kan de komende dagen profiteren van een actie: de betaalde app (normaal €0,79) is namelijk de hele week gratis te downloaden. Het mooie van deze app is dat je tussen iOS- en Android-toestellen onderling videobeelden kunt streamen, maar streamen naar de desktop is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

qik video bewerkenJe hebt daarvoor een Wi-Fi- of 3G-verbinding nodig, waarbij je twee mogelijkheden hebt: je stuurt privévideoberichten via e-mail of sms naar een select groepje vrienden of je deelt ze met de rest van de wereld via Twitter en Facebook.

De app bevat ook nog wat andere extra’s, zoals eenvoudige tools voor videobewerking en 7 realtime video-effecten die je als filter op de livebeelden kunt toepassen. Je filmpje krijgt daarmee vanzelf een sepia-, röntgen- of gespiegeld effect, terwijl je aan het filmen bent. Video’s die je hebt gemaakt kun je in HD-kwaliteit uploaden.

Downloaden: Qik Video Connect Plus (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 11:19
Categorie Amusement
Onderwerpen qik, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.