Holland Heineken House: neem je iPhone mee naar de Olympische Winterspelen

Holland Heineken House is een gratis applicatie met alle informatie over de Nederlandse evenementen op de Olympische Winterspelen in Vancouver in en om het Holland Heineken House.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

holland heineken houseNatuurlijk heb je altijd je iPhone op zak, maar als je binnenkort naar Vancouver gaat is er een extra reden om je iPhone op zak te steken. In de App Store zijn namelijk steeds meer applicaties te vinden voor de Olympische Winterspelen 2010. De nieuwe applicatie Holland Heineken House is een mooie aanvulling op het huidige aanbod. In deze gratis applicatie vind je alle belangrijke informatie over het Holland Heineken House overzichtelijk bij elkaar. Er zit een kaart in van het gebied, het programma van de evenementen en aanvullende informatie over de Winterspelen. Bijvoorbeeld informatie over taxi’s, gezondheidszorg, weerbericht en nieuws.

De meegeleverde kaarten zijn voorzien van GPS-functie, zodat je makkelijk kunt zien waar het Holland Heineken House en de O-Zones zich bevinden. Dagelijks treden er artiesten op in het Holland Heineken House, zodat je er voor meer dan alleen de medaille-uitreikingen terecht kunt. Filteren op een bepaalde sport is eveneens mogelijk. Ringtones en wallpapers? Ook die zitten erin.

Downloaden: Holland Heineken House (gratis)

heineken holland house screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2014, 17:03
Categorie Sport
Onderwerpen bier, olympische spelen, vancouver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.