Jurassic Park: The Game 2 voor de iPad 2 verschenen

Het tweede hoofdstuk van Jurassic Park: The Game is vandaag voor de iPad 2 verschenen. In dit episodische avontuur volg je een groep door het bekende dinosauruspark uit het boek en de film.

Jurassic Park The GameHet tweede hoofdstuk van Jurassic Park: The Game is voor de iPad verschenen. In ‘The Cavalry’ volg je Nima, Gerry en Jess terwijl ze hun reis door het bekende dinosauruspark voortzetten. De game maakt net als het vorige hoofdstuk gebruik van AirPlay Mirroring, waardoor je hem op een televisie met een Apple TV kunt spelen. De game is alleen op de iPad 2 te installeren.

Net als vorige games van ontwikkelaar Telltale Games wordt Jurassic Park: The Game uitgegeven in verschillende hoofdstukken. Het eerste deel verscheen vorige maand en dient gespeeld te worden als je de gebeurtenissen in hoofdstuk 2 goed wil begrijpen. De game is gebaseerd op evenementen uit de film die niet getoond werden, waardoor ook fans van het eerste uur verrast kunnen worden.

Reden voor de iPad 2-exclusiviteit zijn de grafische prestaties van de game. Het spel maakt volgens Telltale Games optimaal gebruikt van de A5-processor, waardoor ze er in slagen om indrukwekkende beelden te produceren.

Downloaden: Jurassic Park: The Game 2 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 13:04
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.