Pudding Monsters is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Pudding Monsters uitgeroepen tot gratis App van de Week, net nadat er een reeks nieuwe levels zijn toegevoegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pudding Monsters iconIedere vrijdag roept Apple een nieuwe applicatie uit tot App van de Week, die dan een week lang gratis te downloaden is. Vaak gaat de titel naar games en ook vandaag lijkt geen uitzondering: Pudding Monsters is namelijk ditmaal een week kosteloos uit de App Store te plukken. Dat komt goed uit, want het spelletje heeft net een update met een reeks nieuwe levels gekregen. In deze levels zitten een paar nieuwe puzzelelementen om de game een nieuwe twist te geven.

Pudding Monsters screenshotDe nieuwe update voegt 25 nieuwe levels toe, waarin je met sterke monsters zware objecten moet verzetten en kegels gebruikt om beestjes te splitsen. Bij alle levels kun je wederom meerdere sterrenscores halen, zodat er aardig wat herspeelwaarde in de game zit.

Is Pudding Monsters Apple’s gratis App van de Week, dan kun je de game tot en met donderdag 23 mei 2013 gratis downloaden. Zeker kunnen we daar echter niet over zijn: kijk daarom goed in de App Store voordat je op de downloadknop drukt, voordat je het spel per ongeluk koopt.

Downloaden: Pudding Monsters (gratis, normaal €1,79, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Pudding Monsters HD (gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.