Apple roept Pudding Monsters uit tot gratis App van de Week.

Apple heeft Pudding Monsters voor iPhone en iPad uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt de game daarom gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pudding Monsters iconApple heeft het iPad-spelletje Pudding Monsters uitgeroepen tot gratis App van de Week. Goed nieuws voor de ontwikkelaar, maar ook voor ons: ter viering van de titel is het spel namelijk een week lang gratis te downloaden. Dat terwijl de game net ook een update heeft gekregen, waarin 25 nieuwe levels te vinden zijn. Deze levels bevatten monstertjes die bergen kunnen verschuiven en kegels waarmee je wezens op kunt splitsen.

Pudding Monsters screenshotDe 25 nieuwe levels in Pudding Monsters zijn gratis te spelen nadat je het spel van een update hebt voorzien. Je moet alleen wel eerst 230 sterren in de voorgaande levels hebben behaald. Heb je daar geen geduld voor, dan kun je met een in-app aankoop alle levels ontgrendelen.

De naam verklapt het al: de App van de Week is zeven dagen gratis te downloaden. Reken er dus maar op dat de actie tot en met donderdag 23 mei 2013 geldt. Toch is het altijd handig om in de App Store te kijken of de actie nog geldt, voor je op de koopknop drukt.

Downloaden: Pudding Monsters HD (gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 4.3+)
Downloaden: Pudding Monsters (gratis, normaal €1,79, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.