Prizes.org: geld verdienen met antwoorden en opdrachten

Met de iPhone-applicatie van Prizes.org kun je geld verdienen door het geven van het beste antwoord of het ontwerpen van het beste logo. Afhankelijk van de opdracht verdien je al snel 20 tot 150 dollar.

Prizes.org iPhone iPod touch app geld verdienen gratisJe hebt gratis apps op de iPhone, maar er zijn ook applicaties waarmee je zelfs geld kan verdienen. Met de Nederlandse invite-only dienst Roamler kun je bijvoorbeeld geld verdienen door foto’s te maken voor opdrachtgevers en met de applicatie NPolls vul je enquêtes in voor een geringe vergoeding. De website Prizes.org heeft nu echter een iPhone-app uitgebracht waarmee je hogere bedragen kan verdienen dan 20 cent of 3 euro. Deelnemers bepalen hun eigen prijzengeld en sommigen schrijven wel 150 dollar uit.

Het zijn dus andere gebruikers die opdrachten uitzetten in Prizes. Je hoeft je niet lang in de applicatie te verdiepen om te zien om wat voor opdrachten dat gaat. Er zijn personen die goedkoop zelf onderzoek willen voeren en de persoon met de meest uitgebreide antwoorden belonen. Andere mensen stellen kennisvragen die ze misschien beter vergoedingsloos op Quora hadden kunnen vragen en alom aanwezig zijn de bedrijfjes die een dollar of 30 over hebben voor een nieuw logo. Die leukste die we tegenkwamen was het verzinnen van een naam voor een nieuw soort tandenborstel. Je hoeft maar net de beste ingeving te hebben en je verdient er zo 150 dollar mee.

Iedereen kan aan de slag met Prizes.org nadat je een account hebt aangemaakt of hebt gekoppeld aan je Facebook- of Twitter-gegevens. Vervolgens kun je op de iPhone een overzicht van de nieuwste, populairste en snelst eindigende opdrachten bekijken. Behalve de omschrijving van de opdracht zie je ook de inzendingen van andere deelnemers. Met de Vote-knop kun je stemmen voor je favoriet ertussen.

Een eigen antwoord inzenden is net zo eenvoudig. Je drukt op het pennetje rechtsboven, typt je antwoord en kan die voorzien van beeldmateriaal dat je rechtstreeks upload vanaf de telefoon. Als het bericht verzonden is, ververs je de pagina en staat je inzending bovenaan. Als je wint, heb je een PayPal-account nodig om het geld te ontvangen. We hebben helaas niet kunnen testen of het invoeren van die gegevens in de applicatie zelf aan bod komt.

Downloaden: Prizes.org (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2011, 21:06
Categorie Lifestyle
Onderwerpen apollo, financieel, gratis, roaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.