FiftyThree_Pencil_tekenen

Prachtige tekenapp Paper by Fiftythree ondersteunt Pencil-stylus

Paper by Fiftythree voor iPad is bijgewerkt naar versie 1.5 en die ondersteunt nu de indrukwekkende Pencil-stylus. Vooral de Blend-modus is slim.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

FiftyThree_Pencil_tekenenDe prachtige tekenapp Paper by Fiftythree voor de iPad ondersteunt vanaf nu haar eigen iPad-stylus Pencil. Je kan het bijzondere tekenpotlood voor het scherm bestellen vanuit de in-app store die je vindt onder de 53-knop rechtsboven in beeld. Dankzij de nieuwe update naar versie 1.5 is de tekenapplicatie speciaal op de Pencil ingesteld. Zo weet Paper wanneer je de bovenkant van het potlood gebruikt, waarmee je makkelijk kan wissen alsof het een potloodgummetje is.

Het meest bijzondere is de Blend-optie van de applicatie op het moment dat je de Pencil gebruikt. In die stand kan je namelijk alleen nog maar lijnen zetten met de styles en is de functionaliteit van je vinger beperkt tot het uitvegen van lijntjes of waterverf. Daar hoef je dan geen gereedschappen voor meer te selecteren. De app moet verder uit zichzelf perfect herkennen wanneer je met je handpalm rust op het scherm of tekent. Paper by Fiftythree verwoordt trots dat je geen kalibratie en geen installatieproces nodig hebt voor het potlood: je kan er meteen mee aan de slag en de eigenschappen van de app veranderen zodra je het potlood als stylus gebruikt.

pencil met app

De laatste update van Paper by Fifythree voor de iPad is ook leuk zonder Pencil. De ‘Expressive Ink Engine’ van de applicatie is onder handen genomen waardoor tekenen en lijnen trekken sneller en nog responsiever moet voelen in de app.

In een los artikel besteedden we al aandacht aan de Pencil van Paper by Fiftythree. Helaas is de pen nog steeds niet te bestellen buiten de Verenigde Staten en Canada.

Downloaden: Paper by Fiftythree (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 17:19
Categorie Productiviteit
Onderwerpen fiftythree, stylus, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.