ING Bankieren voor iOS: zelf instellen hoeveel je kan overmaken

ING Bankieren voor mobiel betalen op iPhone en iPad ondersteunt nu saldo op het introscherm en een eigen instelbare transactie-limiet.

ING Bankieren app-icoon iPhone iPadDe iPhone- en iPad-app ING Bankieren is een paar welkome opties rijker. De applicatie van de ING Bank geeft je nu de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel geld je dagelijks via je mobiel kan overmaken naar anderen. Daarbij heb je een ruime marge: je kan het bedrag instellen tot 5000 euro met een particuliere rekening en zelfs tot 10.000 euro met een zakelijke rekening. Daarnaast kan je nu instellen om je saldo al direct te zien vóórdat je inlogt in de app.

Als je ING Bankieren voor de iPhone of iPad zowel particulier als zakelijk gebruikt, kan je nu kiezen vanaf welke rekening je een iDeal-betaling wil voltrekken in de applicatie. Net als bij Rabo Bankieren is de applicatie namelijk in staat een iDeal-link op een website af te handelen in de app.

ING Bankieren iPhone rekeningen ING Bankieren overschrijven

Voor de 5000 of 10.000 euro die je overmaakt met ING Bankieren, heb je conform de applicatie geen apart apparaatje nodig om de betaling te voltrekken. Zo kan je het geld voor bijvoorbeeld een tweedehands auto of meubel meteen overboeken op de rekening van de verkoper.

Downloaden: ING Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 10:31
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.