Bij Porsche moet je bewegen voordat je auto’s mag bekijken

Porsche heeft een applicatie gemaakt voor de nieuwe Porsche 911 GT3 Hybrid. In de applicatie moet je via een stappenteller eerst energie maken, vervolgens mag je plaatjes kijken en meer informatie lezen over de nieuwe auto.

porsche kleinPorsche kennen we van snelle auto’s, oogstrelende vormgeving en brullende motoren. Wie een Porsche koopt, verwacht niet dat hij de benenwagen moet nemen. Toch heeft Porsche onder de slogan ‘Porsche Intelligent Performance’ een stappenteller voor de iPhone uitgebracht. Het idee is dat je door stappen te maken de energie creëert om ‘electrifying content’ zichtbaar te maken in de applicatie. Een stuk lopen om reclamemateriaal te kunnen lezen? Porsche kan het zich blijkbaar permitteren bij de fans.

De applicatie informeert gebruikers over het nieuwe Porsche Intelligent Performance-principe. De nieuwe Porsche 911 GT3 R Hybrid maakt er gebruik van. Dit nieuwe 911-model gaat 4 maart op de autosalon in Genève in première. In de applicatie is ook informatie te lezen over de Cayenne S Hybrid.

Downloaden: Porsche iPerformance (gratis) Niet meer verkrijgbaar

Porsche app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2010, 16:45
Categorie Amusement
Onderwerpen auto, porsche, stappenteller

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.