Pocket Weather World voor iPhone tijdelijk gratis

Pocket Weather World is een app die je tijdelijk gratis kunt downloaden. Deze weerapp toont de temperatuur met animaties en stuurt push notificaties met de weersverwachting.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocket weather worldWeerapplicaties blijven onverminderd populair op de iPhone. Daarom bespreken we vandaag een app waar je normaal €1,59 voor moet betalen, maar die vandaag tijdelijk gratis te downloaden is. Pocket Weather Pro bevat weersinformatie van 250.000 locaties wereldwijd. De ontwikkelaars hebben geprobeerd de interface van de app zo overzichtelijk mogelijk te houden, met grote geanimeerde icoontjes waaruit je kunt afleiden wat voor weer het wordt. Ook zijn er vijf verschillende skins voor de app aanwezig. Je vindt radarbeelden en kaarten, tijden van zonsopkomst en -ondergang en ondersteuning voor fast app switching onder iOS 4.0 en hoger. Maar de belangrijkste reden om deze app te installeren, is dat je de huidige temperatuur of hoogste temperatuur van je favoriete locatie als push notificatie naar je iPhone kunt laten sturen.

Enig minpuntje daarbij: door beperkingen van Apple kun je alleen graden boven nul te zien krijgen. Pocket Weather Pro levert gedetailleerde informatie voor jouw locatie en je hoeft dankzij de push-berichten niet eens de app te openen. Natuurlijk wordt de temperatuur gewoon in graden Celsius getoond.

Hou je van weerapplicaties, dan heb je deze week natuurlijk al de app Celsius zien langskomen. Deze app toont de temperatuur als badge op het programma-icoon, ook heel handig!

Downloaden: Pocket Weather World (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Let op: de app is inmiddels niet meer gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2011, 15:48
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.