Digits Calculator voor iPhone: hoge waardering, was tijdelijk gratis

Digits Calculator is een hoog gewaardeerde app, met 4,5 sterren in de App Store. Deze rekenmachine heeft meerdere printrollen, kan afdrukken maken via AirPrint en heeft een unieke correctiefunctie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

digits calculatorAls een saaie rekenmachine-app een gemiddelde waardering van 4,5 sterren in de Nederlandse App Store krijgt, moet er wel iets bijzonders aan de hand zijn. In de Amerikaanse App Store krijgt Digits Calculator zelfs een gemiddelde van 5 sterren. Een zeer goed gewaardeerde app dus, voor mensen die nog aan de slag moeten met hun (uitgestelde) belastingaangifte of gewoon vaak berekeningen moeten maken. Digits Calculator is een universele app, met een papierrol en een unieke correctiefunctie.

Als je een fout in je berekening hebt gemaakt, hoef je namelijk niet opnieuw te beginnen. In plaats daarvan tap je op het foute getal en voer je een nieuw getal in, waarna de berekening automatisch opnieuw wordt doorgevoerd. Je kunt ook een label toevoegen om een lijst met berekeningen overzichtelijker te maken. Nu zijn er wel meer rekenmachines voor de iPhone, waarbij je op een printrol je berekeningen kunt nalezen. Maar Digits Calculator kan meerdere printrollen aan.

Je kunt met Digits Calculator bijvoorbeeld een onkostendeclaratie maken, waarbij elk item is voorzien van een toelichting. Vervolgens e-mail je de onkostendeclaratie naar de boekhouder van je bedrijf. Je kunt ook meerdere scenario’s doorrekenen, je hypotheekkosten checken, kijken of je wel genoeg spaarrente krijgt, enzovoort.

De app is universeel, dus op iPhone en iPad te gebruiken. Alle berekeningen kun je via e-mail versturen, van commentaar voorzien, backuppen met iTunes File Sharing of uitwisselen met andere gebruikers in de vorm van een .digits-bestand. En de app ondersteunt ook AirPrint, zodat je je berekeningen meteen op de printer kunt afdrukken. Digits Calculator is tijdelijk gratis, dus wacht niet te lang om te voorkomen dat je weer €1,59 moet betalen.

Downloaden: Digits Calculator (normaal €1,59, tijdelijk gratis)

De app is niet meer gratis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2011, 15:33
Categorie Productiviteit
Onderwerpen calculator, rekenmachine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.