Pocket trekt iPhone 5-ondersteuning weer in na update

De lees-later dienst Pocket heeft zijn ondersteuning voor het grotere scherm van de iPhone 5 teruggetrokken. De update gaf problemen die ervoor zorgde dat je de app niet meer kon opstarten.

Pocket is het nieuwe Read It Later iPhoneDe lees-later dienst Pocket heeft zijn ondersteuning voor de iPhone 5 teruggetrokken in de laatste update. De app-update die eind vorige week gepaard ging met optimalisatie voor het 4-inch scherm, introduceerde onverhoopt fouten waardoor de applicatie bij veel gebruikers bleef hangen bij het opstarten. Ook liet het scherm waarop je je accountgegevens kon bijwerken, de toepassing crashen. Die problemen zijn verholpen in de nieuwste versie.

In de App Store-omschrijving valt te lezen dat je deze update gerust kan overslaan als Pocket versie 4.2.1 sinds eind vorige week al probleemloos voor je werkt. iPhone 5-gebruikers mogen ervan uitgaan dat de ondersteuning voor het grotere scherm in de volgende versie weer ingevoerd wordt. Het is nog niet bekend wanneer versie 4.2.3 uitkomt.

Pocket is een handige app waarmee je artikelen kan klaarzetten vanuit een webbrowser of vanuit iPhone-apps, om ze in Pocket offline te kunnen teruglezen. Ten opzichte van de concurrentie Readability en Instapaper heeft de app ook de mogelijkheid video’s voor offline gebruik op te slaan, maar dat werkt niet voor video’s afkomstig van YouTube.

Downloaden: Pocket (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2012, 12:29
Categorie Nieuws
Onderwerpen instapaper, lees later, readability

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.