Pocket Informant Pro en Go krijgen iPhone 5c-kleurenthema’s

Agenda, taken, notitie en contacten-apps Pocket Informant Pro en Pocket Informant Go kregen een update met kleurenthema's en meer.

Pocket Informant Pro iPhone iPadPocket Informant, de app die agenda, taken, notities en contacten combineert, verwelkomt nieuwe gebruikers op een nieuwe manier. Het doel is dat je als nieuweling bij Pocket Informant Pro beter wordt geïntroduceerd in de vele mogelijkheden die de applicatie voor iPhone en iPad biedt. Tegelijk zijn ook de kleuren van de toepassing veranderd, om aan te sluiten bij de kleuren van de iphone 5c. Het gaat daarbij wel om thema’s en niet om een nieuw standaarduiterlijk van de app.

Pocket Informant Pro screenshots iOS 7In Pocket Informant Pro is het nu ook mogelijk om bij afspraken de week of de maand weer te geven rechts in beeld. Voor de rest zijn er heel veel kleine aanpassingen gedaan in de complete applicatie, die een gemiddelde beoordeling van 4 sterren op 490 App Store-recensies telt in Nederland. De eindtijd van een rit naar je volgende afspraak is verduidelijkt, een wachtwoord instellen is makkelijker en de synchronisatieproblemen onder iOS 7 en met Evernote moeten verleden tijd zijn.

De applicatie die je zou kunnen opvatten als de Lite-versie van Pocket Informant, Go!, heeft een veel stevigere update gekregen met functies die eerder al in de duurdere Pro-app aan bod kwamen. Aldus heeft Pocket Informant Go! nu een design dat op iOS 7 aansluit en heeft de app nu achtergrondsynchronisatie zodat je meteen de nieuwste informatie ziet bij het opstarten ervan. De dagagenda laat de beoogde reistijd naar een volgende afspraak zien, je kan afspraken pictogrammen geven en de backup-manager van de app is overzichtelijker geworden: die laat alleen nog de laatste zeven backups zien.

Ontwikkelaar Web Information Solutions wijst erop dat Pocket Informant Pro synchronisatieproblemen kan hebben vanwege eerdere synchronisatieproblemen. Dat zit zo: als je sync-issues had vanaf iOS 6 naar iOS 7, moet de nieuwste versie dat weer rechtzetten. Je moet daarvoor opnieuw je sync-informatie ingeven en synchroniseren. Het kan betekenen dat je de huidige informatie moet verwijderen voordat je weer met een goede synchronisatie verder kan gaan.

Downloaden: Pocket Informant Pro (€11,99, universeel, iOS 6.1+)
Downloaden: Pocket Informant Go! (€3,59, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2013, 17:28
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, contacten, pocket informant, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.