Pocket God: Journey to Uranus aangepast voor iPad en afgeprijsd naar 79 cent

Pocket God: Journey to Uranus is nu een universele game, die ook op de iPad te spelen is. In deze afgeleide van Pocket God speel je diverse minigames in het heelal.

pocket god uranusPocket God is een game die op de iPhone al behoorlijke tijd populair is. In de standaardversie van de game heb je te maken met een groep pygmeeën, die op een eiland zitten en die je zoveel mogelijk moet kwellen. Maar er is ook een afgeleide game met de naam Journey To Uranus, die zich afspeelt in het heelal en bestaat uit allerlei minigames. Deze game heeft een update gekregen en is tijdelijk afgeprijsd van €3,99 naar €0,79.

Sommige games in Journey to Uranus zullen bekend voorkomen, andere zijn nieuw. Je moet een vulkaangod op aarde zien te voeden en oorlog voeren tegen Uranus. Je slaat robots van een andere planeet van je af en navigeert over de high-tech snelwegen van Mercurius. Pocket God: Journey To Uranus is dankzij de update naar 1.03 nu een universele game en dus ook geoptimaliseerd voor de iPad.

pocket god journeyIn deze update is ook een nieuwe episode toegevoegd, met de naam Quantum Entanglement. De app bevat nu vier episodes: ‘Journey to Uranus’, ‘Electric Booga-lo’, ‘Mercury Rising’ en ‘Quantum Entanglement’. Net als bij de standaardversie van de game zal Journey to Uranus steeds worden uitgebreid, in dit geval met meer planeten en meer minigames.

In de laatste update is een nieuwe minigame toegevoegd, waarbij je te maken hebt met een speurtocht naar atomen die in de ruimte rondvliegen. In feite is het een memory-game waarbij je alle locaties van de gevonden atomen moet onthouden. Hoe langer je speelt, hoe meer locaties je weet te herinneren.

Downloaden: Pocket God: Journey to Uranus (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Pocket God (€0,79 – niet geoptimaliseerd voor iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2011, 11:56
Categorie Games
Onderwerpen bellen, pocket god

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.