Tweetbot krijgt update: retweets ongedaan maken en retweet-formaat kiezen

Tweetbot heeft een flinke update gekregen, met ondersteuning voor Twitter's nieuwe fotodienst en Pikchur. Daarnaast heeft de app nu de mogelijkheid om retweets ongedaan te maken en zelf je retweet-format te kiezen.

tweetbot iconDe bekende Twitter-app Tweetbot, die alweer bijna twee maanden geleden verscheen, heeft een flinke update gekregen. Eerder had Tapbots al ondersteuning toegevoegd voor landscape-modus en enkele minpunten weggewerkt uit onze eerdere review van de Twitter-app. Deze keer heeft ontwikkelaar Tapbots onder andere support voor Twitter’s eigen fotodienst toegevoegd en de mogelijkheid om een retweet ongedaan te maken.


Tweetbot nieuwe hashtagfunctieDe ontwikkelaar heeft ook een punt verbeterd waar waarschijnlijk veel mensen zich aan ergerden: tap je op een berichtje dat aangeeft of je bericht succesvol is verzonden of niet, dan verdwijnt deze meteen. Een andere verbetering is de toevoeging dat je het retweet-format nu kunt aanpassen. Ook kun je met de app nu je eigen fotodienst instellen, mocht je niet tevreden zijn met de huidige ondersteunde diensten in de app.

Verder heeft de applicatie nog ondersteuning gekregen voor Bit.ly Pro, de fotodienst Pikchur en een nieuwe manier om snel hashtags en gebruikersnamen te gebruiken bij het tikken van een nieuwe tweet. Ook de twitteraars die liever de tijd zien waarop een tweet geplaatst is in plaats van de relatieve tijd kunnen opgelucht adem halen. Tot slot heeft de ontwikkelaar nog enkele bugs weggewerkt. De applicatie heeft dus flink wat verbeteringen gekregen, en zou op onze lijst van beste Twitter-apps flink stijgen.

Wij zijn benieuwd: naar welke verbetering keek jij het meest uit of welke feature wil je nog zien in Tweetbot?

Downloaden: Tweetbot (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.