PlayStation werkt aan iPhone-game

Sony PlayStation brengt deze zomer met Coca-Cola zijn eerste game uit voor de iPhone en iPad. Hierin spelen beroemde PlayStation-personages.

PlayStation All-StarsSony PlayStation kennen we vooral van de PlayStation 3 en PS Vita, maar het Japanse bedrijf werkt inmiddels ook aan een mobiele game die later dit jaar voor de iPhone en Android-toestellen uitkomt. Dat blijkt uit een persbericht van PlayStation. Het spel is een project met partner Coca-Cola Zero. Beide bedrijven werkten al samen aan marketingactiviteiten in winkels en zien in de ontwikkeling van een gezamenlijke game nieuwe mogelijkheden om een breed publiek te trekken. De titel heet PlayStation All-Stars Island en het wordt een gratis app.

PlayStation All-Stars Island bevat net als een eerdere PlayStation All-Stars-titels bekende personages uit games die op het PlayStation-platform zijn verschenen. Het gaat bijvoorbeeld om PaRappa the Rapper, Ratchet & Clank en Jak & Daxter. Volgens het bedrijf worden de beroemde personages deze keer in onverwachte situaties geplaatst. In combinatie met de titel “Island” duidt dit erop dat het een spel wordt met allerlei minigames. Het spel wordt deze zomer beschikbaar in de App Store en moet ook speelbaar worden op de iPad.

Bron: persbericht per e-mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2013, 15:25
Categorie Games
Onderwerpen game, playstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.