PlayStation App laat je live meekijken met gamen

De officiële PlayStation App voor iPhone maakt het nu mogelijk live te kijken naar streams van andere spelers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

PlayStation 4De officiële PlayStation App deelt na een update een bijzondere functie van de PlayStation 4. Als je ingelogd bent met je PlayStation Network-account, kan je live meekijken met de speelsessies van andere spelers. Dat kan via de website van Twitch, maar ook via de iPhone-app van TwitchTV (App Store-link). Er ligt sowieso meer nadruk op video in de app. Zo kan je nu ook video’s bekijken van bijvoorbeeld nieuwe gametrailers in de Wat is er nieuw-sectie.

PlayStation App iPhoneIn die Wat is er nieuw-afdeling van de app kan je ook video’s aantreffen van prestaties die andere spelers hebben opgenomen van games. En dat is weer mogelijk als je tijdens het spelen op de PlayStation 4 uitzendt met Twitch, om de cirkel weer rond te maken.

Het is jammer dat Twitch niet in de PlayStation App wordt geladen. Een mogelijkheid om te chatten bij de video ontbreekt bijvoorbeeld, terwijl dat vanuit de app met het iPhone-toetsenbord een stuk handiger zou zijn dan op de PlayStation zelf.

De applicatie maakt vanaf nu niet automatisch verbinding meer met een PlayStation 4 die in standby staat en ook de stabiliteit van de app is verbeterd. PlayStation App is een soort PlayStation Network on-the-go voor met name de PlayStation 4, waarin je de vorderingen van vrienden bijhoudt, je eigen behaalde gametrofeeën bekijkt en ook de telefoon als tweede scherm kan gebruiken voor de spelcomputer.

Downloaden: PlayStation App (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2014, 16:05
Categorie Games
Onderwerp playstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.