Plants vs. Zombies volgende week verwacht in de App Store

Verwacht wordt dat de nieuwe iPhone-game van PopCap op 15 februari in de App Store zal verschijnen. PopCap heeft met hun nieuwe game Plants vs. Zombies een nieuw genre betreden. Ditmaal brengen ze een spel uit in het tower defense genre.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Plants vs. ZombiesDe nieuwste iPhone-game van PopCap wordt op 15 februari in de App Store verwacht: Plants vs. Zombies. PopCap heeft met deze game een nieuw genre betreden. Ditmaal brengen ze een spel uit in het tower defense genre. In de App Store vind je al talloze varianten op deze game, maar voor PopCap is het een nieuwe ontwikkeling. Net als in andere games heb je twee teams die de toren van de ander moeten zien te veroveren. In Plants vs. Zombies zijn het echter planten, die tegen zombies moeten vechten.

De 26 verschillende zombies zullen proberen om jou te verslaan. Jij hebt daarentegen de beschikking over 49 verschillende soorten planten waarmee je ze buiten je deur kunt houden. Elke zombie heeft een speciale move. Je hebt een beperkt aantal zonlicht, dus je kunt niet continu nieuwe planten op het veld plaatsen. Er zijn 5 verschillende spelmodes beschikbaar.

Wil je alvast een voorproefje voordat het spel in de App Store zal verschijnen? Je kunt dan alvast Plants vs. Zombies op je Mac of PC spelen. Onduidelijk is nog voor welke prijs de game beschikbaar komt. Eerdere spellen van PopCap, zoals Peggle en Chuzzle begonnen allemaal bij € 3,99. Het is waarschijnlijk dat het spel op 15 februari voor deze prijs beschikbaar komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2010, 9:01
Categorie Games
Onderwerpen plants vs zombies, popcap, tower defense, zorgverzekering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.