Drie nieuwe goedkope of gratis games: Car Mania, i-Quest en Tap Tap Bobo

Er verschijnen genoeg goedkope games in de App Store die ook nog eens leuk zijn om te spelen. Wij geven hier drie suggesties van pas verschenen games: Car Mania, i-Quest en Tap Tap Bobo.

goedkope games
Geen zin om voor iPhone-games te betalen? Er verschijnen genoeg interessante games in de App Store die gratis zijn of heel weinig kosten. We stellen drie nieuwkomers aan je voor: Car Mania, i-Quest en Tap Tap Bobo.

Car Mania

iPC Car ManiaHet stikt van de spelletjes waarin je lijntjes moet tekenen om voertuigen de goede richting op te sturen. Nu is er zelfs al een subgenre waarin je auto’s moet parkeren. Nadat Valet Hero al is behandeld op iPhoneclub, mag Car Mania niet meer genegeerd worden. Hierin dien je gele en blauwe voertuigen naar de bijbehorende garages te sturen door lijnen te trekken door huizenblokken. De auto’s, motoren en vrachtwagens remmen wel een beetje voor elkaar af, maar als het te druk wordt, crashen ze onmiddelijk. Door goede prestaties speel je andere omgevingen en modi vrij. Online highscores en achievements via OpenFeint zorgen voor een tweede motivatie om verder te spelen.
Downloaden: Car Mania (€0,79)

i-Quest

iPC i-QuestDit hebben we eerder gezien op de iPhone. Tik balletjes in verschillende kleuren aan en ze verdwijnen van het scherm, totdat er van onderuit nieuwe opkomen. Dat gaat standaard een tikkeltje langzaam maar gelukkig kun je het eigenhandig versnellen door op een pijltje te drukken. Af en toe duiken er power-ups op die het veld overhoop gooien of balletjes verwijderen. Als je wil kan je de drie power-ups ook kopen (voor 0,79 eurocent per stuk!), maar er is geen enkele noodzaak om dat te doen. Bijt de eerste keer gewoon even door de taaie Easy-stand heen en speel daarna op Normal of Difficult. Leuke bezigheidstherapie met een fraai, kleurrijk uiterlijk.
Downloaden: i-Quest (gratis)

Tap Tap Bobo

iPC Tap Tap BoboWe gaan weer springen! Ditmaal laten vier cartoonesk getekende aapjes zich door je vinger een weg omhoog banen. Vang het aapje op, slinger ‘m naar boven, hij vliegt het scherm uit en herhaal het proces. Er zijn een stuk minder platformen om op te steunen dan Doodle Jump en dat maakt de uitdaging er niet minder om. Niet zelden zal de bruine slingeraar door je vlingers glippen. Geinig getekend en verzorgd spelletje met een inmiddels wel heel bekend mechanisme, maar hee, je kijkt een gegeven aap natuurlijk niet in de bek.
Downloaden: Tap Tap Bobo (gratis)

De games waren gratis of €0,79 op het moment van schrijven. Niets is echter veranderlijker dan de iPhone-ontwikkelaar, dus mocht de game opeens in prijs zijn gewijzigd, dan hebben we dat niet kunnen voorzien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 15:44
Categorie Games
Onderwerpen gratis, tap tap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.