Pebble Snap: foto’s maken met smartwatch Pebble

De iOS-app Pebble Snap laat je foto's op je iPhone maken door op de bevestigingsknop van smartwatch Pebble te drukken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pebble Snap iconDe iPhone-app Pebble Snap verbindt met smartwatch Pebble, waarna je de bevestigingsknop op het horloge kunt gebruiken om een foto te schieten via de iPhone-camera. Met de bovenste knop op het horloge schakel je tussen de gewone camera en de frontcamera, en met de onderste optie zet je de flitser van je iPhone aan of uit. Om Pebble Snap te gebruiken moet je wel een bijbehorende watchapp op je Pebble installeren, maar instructies hiervoor vind je in de iOS-app.


Pebble Snap screenshotIn de iOS-app kun je aangeven of je gebruik wil maken van een timer die aftelt zodra je op de knop van je Pebble drukt. Dat is handig bij zelfportretten: je hebt dan immers nog even de tijd om anders te poseren, zodat je niet op de foto aan je horloge zit. Verder is Pebble Snap een simpele camera-app, waarin je ook kunt aangeven of er locatiegegevens aan je foto gekoppeld moeten worden.

Pebble Snap is één van de vele apps die een extra functie aan je Pebble toevoegt. Eerder schreven we over Smartwatch Pro en het Nederlandse Heartbeats, twee applicaties waarmee je onder andere een agenda, Twitterfeed en de resultaten van een hartslagmeter op je Pebble toont. In mei stelde de makers van Pebble een SDK beschikbaar die het voor ontwikkelaars mogelijk maakt zulke apps te maken.

Downloaden: Pebble Snap (€2,69, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 18:21
Categorie Fotografie en video
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.