Heartbeats en Smartwatch Pro geven Pebble extra functies

De nieuwe iOS-applicaties Heartbeats en Smartwatch voegen extra mogelijkheden toe aan smartwatch Pebble.

HeartbeatsSmartwatch Pebble kan op zichzelf al een hoop, maar met behulp van de nodige apps kun je ook wat extra functies aan het iPhone-horloge toevoegen. De pas verschenen applicaties Heartbeats en Smartwatch Pro beloven allebei iets nieuws met je Pebble mogelijk te maken. Smartwatch Pro zorgt ervoor dat je agenda-items en je Twitter-tijdlijn op het horloge kunt zien vanuit een aparte watchapp, die je vanuit de applicatie op je Pebble kunt zetten. Het in België ontwikkelde Heartbeats verbindt op zijn beurt je Pebble met een hartslagmeter die is aangesloten op je iPhone, zodat je tijdens het sporten je hartslag op het horloge kunt bekijken.

Smartwatch ProSmartwatch Pro biedt ook volumeknoppen en de batterijstatus van je iPhone op het Pebble-scherm. Is je iPhone kwijt, dan kun je vanuit de watchapp ook een alarmgeluid activeren zodat je hem makkelijker kunt vinden.

Heartbeats zou met het gros van de hartslagmeters moeten werken, maar helemaal zeker lijkt kunnen we daar niet van zijn. De ontwikkelaar zegt de app in ieder geval te hebben getest met de Polar HR7, Wahoo Fitness, Zephyr HzM BT en de Beets Blu. Eenmaal ingesteld toont de app je hartslag, het aantal verbrande calorieën en hoe lang je al aan het sporten bent.

Downloaden: Smartwatch Pro for Pebble (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Heartbeats (€2,69, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 21:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.