PartyCamera nu gratis: foto nemen op de iPhone met een andere iPhone

PartyCamera is een applicatie voor de iPhone en iPod touch die handig kan zijn in hele bijzondere gevallen. Via een Bluetooth-verbinding kun je met de ene camera een foto met de andere camera maken.

PartyCamera nu gratis voor iPhone iPod touchHet is lastig om een foto te maken met een iPhone als je er zelf ook op wilt staan. Om armen in beeld en vervormde voorhoofden te voorkomen, kan een self-timer dan oplossing bieden. Maar daarbij wordt het weer een uitdaging om op tijd goed in de groep of compositie te staan. Bovendien heeft de telefoon van zichzelf geen self-timer. Met de nu gratis applicatie PartyCamera kun je een foto vanaf een iPhone nemen door vanaf een andere iPhone een knop in te drukken.

Je verbindt eerst een iPhone of iPod touch aan een andere iPhone of iPod touch. Dat kan via Bluetooth. Dan wordt het beeld van de ene camera naar het andere toestel gestuurd. Party Camera uitlegDenk je dat het bevalt, dan druk je op de schiet-knop en wordt de foto vanaf de andere iPhone (of iPod touch) gemaakt. Je kan bovendien ook nog een timer instellen zodat je zelf tijd hebt om de iPhone die als afstandsbediening dienst doet weg te leggen.

PartyCamera is natuurlijk een app die slechts bruikbaar is in enkele situaties. Immers, de persoon die op de foto komt, zal zelf niet op de foto willen staan terwijl diegene naar een iPhone kijkt en dus is de preview van het camerabeeld vrij onbruikbaar. Bovendien moet je een houvast hebben waar de telefoon die de foto maakt, even stevig op kan staan. Die uitdaging ontneemt PartyCamera je niet. Desalniettemin, voor €0,00 kun je nauwelijks een buil vallen.

Downloaden: PartyCamera! (nu gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 13:11
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen afstandsbediening, camera, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.