Grote update voor Jetpack Joyride verschenen

Jetpack Joyride heeft een update gekregen met een nieuw voertuig dat je kan besturen terwijl je zo ver mogelijk probeert te vliegen. Er is een nieuw jetpack en een nieuw hoofd voor de hoofdrolspeler.

Jetpack Joyride updateJetpack Joyride, misschien wel het leukste highscore-spelletje op de iPhone sinds Tiny Wings, is voorzien van haar eerste grote update. Dat kon ook niet echt lang uitblijven. De nieuwe game van de makers van Fruit Ninja is een groot succes op de iPhone en behoort samen met Angry Birds, Plants vs Zombies en Tiny Wings zelf tot de 25 beste verkochte iPhone-apps in Nederland. De update voegt vooral nieuwe manieren van vervoer toe.

In Jetpack Joyride moet je zo ver mogelijk zien te vliegen met een jetpack op je rug, terwijl je laserstralen ontwijkt, langs bewegende elektrische stralen moet vliegen en raketten ontwijkt. Het spel verlicht je in die taak door regelmatig een power-up vrij te geven die ervoor zorgt dat je tijdelijk verder kan gaan in een voertuig. Daarvan is er nu een nieuwe.

Mr. Cuddles is allesbehalve wat de naam doet vermoeden. Het is een groene robotdraak met een vuuradem. Hij gaat echter niet omhoog als je op het scherm drukt, maar duikt omlaag. Daardoor moet je omschakelen als je hem bestuurt en als je af gaat en daarna weer met het jetpack stuurt.

Jetpack Joyride groene draak

De andere toevoegingen kun je in de shop voor ingame geld kopen. Honest Phil is het pixelgezicht van, echt waar, de marketingman van Jetpack Joyride. Je kan hem kopen voor 7000 munten. Misschien wil je echter eerst nog even doorsparen voor het eveneens nieuwe Fruit Jetpack. De duurste jetpack van 20.000 munten is één grote verwijzing naar Fruit Ninja en schiet fruit in het rond als je stijgt, in plaats van de standaard kogels. Het splat uiteen over de hele omgeving.

Ontwikkelaar Halfbrick zegt ook de muntenvoorraad beter te beschermen, omdat die nog wel eens haperde als het spel – bijvoorbeeld – onderbroken werd door een pushbericht. Een laatste verandering die niet is benoemd, maar wij wel merken, is dat er nu meer ronddraaiende elektrische stralen zijn.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 14:36
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, jetpack joyride, ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.