Paper Toss 2.0: papierpropjes gooien met explosies en bewegende doelen

Paper Toss 2.0 is een nieuwe variant op de bekende game Paper Toss. Je moet een prop papier in een prullenbak gooien, waarbij nu ook explosies en bewegende doelen kunnen optreden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

paper-toss-2Paper Toss was een mateloos populair kantoorspelletjes op de iPhone. Je moest een prop papier in een prullenbak werpen, waarbij je rekening moest houden met een ventilator die de prop steeds wegblies. Het simpele spelidee is nu opnieuw toegepast in Paper Toss 2.0. Daarin moet je opnieuw proppen papier in de prullenbak gooien, maar kun je ook aan de slag met brandende papierproppen, bananen, tomaten, granaten en andere items die je niet snel op kantoor tegenkomt. Je kunt ook spullen gooien naar irritante collega’s.

Paper Toss 2.0 is een universele app, die gratis is te downloaden. Je kunt power-ups verdienen om je score nog verder op te voeren. De bekende levels zijn nog steeds aanwezig, maar er zijn nieuwe levels aan toegevoegd met nieuwe mogelijkheden. Zoals objecten die je kunt stukgooien of die exploderen. De score is terug te vinden in het Game Center-leaderboard, waar je ook de achievements terugvindt. Behalve de ventilator die roet in het eten gooit, zijn er nu ook bewegende doelen. Naast de normale Paper Toss verscheen ook Paper Toss: World waarbij je papierpropjes gooit op diverse locaties wereldwijd. Ontwikkelaar Backflip Studios legde eerder uit waarom ze hun games gratis weggeven: met gratis apps is volgens deze ontwikkelaar ook genoeg geld te verdienen. Hun lijnentrekgame Harbor Havoc 3D kost overigens wel geld.

Downloaden: Paper Toss 2.0 (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 17:06
Categorie Games
Onderwerpen game, humor, kantoor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.