Paper Toss 2.0 voor iPad: papierpropjes, granaten en tomaten gooien op kantoor

Paper Toss 2.0 voor iPad is een nieuwe game van Backflip Studios, waarbij je papierproppen, brandende objecten, bananen en tomaten in een prullenbak moet gooien. Je kunt ook irritante collega's bekogelen.

paper-toss-2Afgelopen week verscheen in de App Store de game Paper Toss 2.0. Het is gebaseerd op een al wat langer bestaand spelletje, waarbij je proppen papier in een prullenbak moet gooien. Dat klinkt simpel, maar net als bij golfspelletjes moet je rekening houden met de windrichting. Een ventilator probeert de propjes telkens weg te blazen. Paper Toss 2.0 bevat de bekende levels, maar biedt ook een hoop nieuwe mogelijkheden. Zoals het gooien met brandende papierproppen, bananen, tomaten en granaten. Je kunt ook spullen gooien naar irritante collega’s.

De gratis app Paper Toss 2.0 is universeel en dus ook op de iPhone te spelen. Sommige objecten kun je stukgooien of laten exploderen en in plaats van een stilstaande prullenbak zijn er nu ook bewegende doelen. De scores en achievements verschijnen in Game Center. Leuk voor een zondagmiddagje vermaak, waarbij je niet al teveel hoeft na te denken.

Downloaden: Paper Toss 2.0 (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2011, 14:31
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.