Paper Toss World Edition: wereldwijd propjes gooien

De ontwikkelaar van Paper Toss gaat een uitgebreide versie uitbrengen, waarbij je een prop papier in allerlei omgevingen in een prullenmand moet gooien. Zinloos vermaak, maar wel leuk om even tussendoor te doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

paper tossPaper Toss is een spelletje dat ik graag even speel om in kantoorstemming te komen. Bij dit simpele spelletje moet je een prop papier in de prullenmand gooien terwijl een ventilator vanaf de zijkant het propje wegblaast. Ontwikkelaar Backflip Studios is totaal verbaasd over de populariteit van de game: het is meer dan 6 miljoen keer gedownload en is maar niet uit de top 100 weg te slaan. Eigenlijk is Paper Toss wel wat te vergelijken met een golfgame, waarbij je ook rekening moet houden met de windsterkte uit een bepaalde richting. Er komt nu een vervolg aan: Paper Toss: World Tour is gisteravond bij de App Store ingediend. De game gaat €0,79 kosten en biedt in feite dezelfde speelwijze: je moet een prop papier in de prullenmand gooien, in een totaal andere omgeving: het regenwoud bijvoorbeeld, of tussen de Egyptische piramides.


De gewone versie van Paper Toss is gratis in de App Store te krijgen. De game is er eentje van het type pick-up-and-play en gaat al snel weer vervelen, maar soms heb je zo’n spelletje gewoon even nodig. Bijvoorbeeld als je gestopt bent met roken en 5 minuten iets om handen wilt hebben. Dezelfde ontwikkelaar maakte ook de game Ragdoll Blaster (ook in gratis Lite-versie).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:48
Categorie
Games
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.