Ontwikkelaar Hungry Piranha geeft app-opbrensten aan Alpe d’HuZes

De ontwikkelaar van Hungry Piranha geeft de opbrengsten van zijn game een week lang aan Alpe d'HuZes, om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

hungry piranhaYannic Hanekamp, ontwikkelaar van de iPhone-game Hungry Piranha, gaat van 15 tot en met 23 februari alle opbrengsten van zijn app doneren aan Alpe d’HuZes. Vorig jaar deed Yannic mee aan Alpe d’HuZes, maar door studiedrukte gaat het dit jaar niet lukken om tijd vrij te maken voor de trainingen. Vandaar deze actie, waarbij de opbrengsten zullen worden gebruikt voor onderzoek naar kanker. Het verliezen van zijn beste vriendin aan kanker heeft Yannic gestimuleerd om geneeskunde te gaan studeren en geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Meteen downloaden dus! Maar wat krijg je ervoor terug? Een iPhone-spelletje waarin je moet proberen zo lang mogelijk te overleven door punten te verzamelen. Je zwemt als piranha door een oceaan en moet prooi zien te vangen, terwijl je ondertussen de mijnen en torpedo’s moet vermijden. De game heeft twee spelvarianten, vijf verschillende soorten prooi en 4 aanvalsvormen. Ondertussen verzamel je goudstukken die je in een virtuele winkel kunt besteden. In-app aankopen zitten er niet in. Helaas heeft de app al meer dan een jaar geen update meer gehad, maar misschien verandert dat nu er meer spelers op af komen. Meer informatie is te vinden op de website van de ontwikkelaar, Coffee Arcade.

Downloaden: Hungry Piranha (€0,89, iPhone, iOS 3.2+)

hungry piranha ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2013, 21:23
Categorie Games
Onderwerpen donatie, goede doelen, kanker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.