Dungelot: Mix tussen rollenspel en Mijnenveger tijdelijk gratis

Het iOS-spelletje Dungelot mengt elementen van Mijnenveger en rollenspellen. Je kunt de game vandaag gratis in de App Store downloaden.

Dungelot iconHet lastige iPhone-spelletje Dungelot is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Dungelot is een mix tussen een ouderwets rollenspel en Mijnenveger: je tapt op de vakken van een grid, zodat je ziet wat hier achter schuilt. Dit kan een schat zijn, maar ook een monster of een val. Door de deur en een bijbehorende sleutel te vinden, graaf je jezelf steeds dieper de kerker in en vecht je tegen steeds sterkere monsters. De game laat je in de huid kruipen van krijgers, magiërs of dieven, die allemaal net iets anders spelen.


Dungelot screenDoodgaan in Dungelot is geen groot probleem: het spel moedigt dit zelfs aan met een melding zodra je hem voor het eerst opstart. Al het geld dat je aan het einde van een potje overhoudt kun je investeren in het krachtiger maken van een personage, zodat je volgende potje makkelijker wordt. Zo wordt het na verloop van tijd mogelijk om diepere punten van de kerker te bereiken, waardoor je weer nieuwe personages vrijspeelt.

We weten niet hoe lang Dungelot gratis in de App Store verkrijgbaar zal zijn. De game stond eind januari ook al even gratis in de App Store, een actie die toen twee dagen duurde. Kijk altijd goed in de App Store of een actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Dungelot (gratis, normaal €1,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 10:27
Categorie Games
Onderwerpen dungelot, mijnenveger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.